Thursday, January 28, 2010

üldine kokkuvõte .

Järjekordne kodusetöö kirjutamine kuhu ma ei oska mitte midagi kirjutada , kuna eelmises postituses on üldine ülevaade õpitust olemas . Aga kuna midagi peab ju siia kirjutama , siis ma tahaksin kirjutada sellest millised olid meie informaatika tunnid .

Alustaksin siis sellega , et algul enne esimest informaatika tundi ma ei teadnud mida sellelt tunnilt oodata . Kui meil oli esimene tund siis läksime kõik kenasti klassi ja me võisime sõita toolidega tahvliette . :) Seal me siis tutvustasime ennast ja lugesime paberitükkidelt arvuti klassi reegleid . Peale seda me kirjutasime tahvlile neid Interneti lehekülgi ja mänge millega me ise arvutis olles tegeleme . (vaata alt pilti) . Suhteliselt täis sai meil see tahvel .

Teistes tundides me tegime ka päris palju erinevaid asju . Näiteks : ühes tunnid me pidime võtma mingi asja seest suvalise asja ja siis selle kohta kirjutama , või siis teinekord tegime paberblogi . (vaata pilt on all)

Peale selliste tööde saime teada erinevaid Interneti võimalusi . Kuidas ja milliste programmidega seda teha tektitöötlust , ja siis kuidas saab teha netis koos teistega tööd . Veel õpisime ära igasuguseid erinevaid mõisteid näiteks , mis on e-post , blogi , probleem jne . Oleme tundides täitnud töölehti mida oleme pidanud hiljem saatma õpetajale .

Üks arvatavasti kõige meeldejäävamatest tundidest oli muidugi see tund kus me ise saime olla õpetajad . Võinoh , peaaegu õpetajad . :) See oli tund kus meil oli rühmapeale 45.minutit , et rääkida viienda klassi õpilastele ohtudest Internetis . Me valmistasime selleks tunnik slaidi kava mida me siis seal tunnis näitasime , veel otsisime välja paar videod mida oli hea oma targa jutu kõrvale näidata . See oli väga väga lahe tund . ( all on pilte sellest tunnist ) .


Aga kõikide nende tööde taga on inimene kes on selle kõik väljamõelnud ja lasnud meil teha - õpetaja . Minu arvates on meil väga väga hea õpetaja , kellel on alati palju häid mõteid tööde tegemiseks . Informaatika tunnis on koguaeg selline sõbralikus ja austus üheskoos . Väga kahju , et meie õpetaja ära läheb kuid loodan , et uus õpetaja on sama heade ideedega . :)

No comments:

Post a Comment